Road Trip Kaliforniassa: Santa Barbara

santa barbara

santa barbara

santa barbara

santa barbara

santa barbara

santa barbara

Seuraava etappi Kalifornian automatkalla oli utuisa ja uinuva Santa Barbara. Koko kaupunki oli kuin suoraan 90-luvun tv-sarjoista. Alue on erittäin kaunista, arkkitehtuuri on kaunista ja ihmiset ovat mukavia. Kaupungissa on myös paljon hyviä ravintoloita ja kahviloita, kuten nokkelasti nimetty Blenders in the Grass.

Silti Santa Barbara tuo mieleen kaikkien lapsuusvuosien pienen kotikaupungin, johon asumaan jääneiden ystävien motiiveja aina välillä ihmettelee. Kiva kaupunki pienelle visiitille, mutta ei sovellu pitkäaikaiseen oleskeluun.

santa barbara

warning

Santa Barbaran majapaikkamme – en ole varma pitäisikö sanoa hotelli vai motelli – oli kaikin tavoin täysin erilainen kuin sitä edeltänyt Big Surin Post Ranch Inn -nautinto.

Harbor View Inn (28 West Cabrillo Boulevard) oli 80-luvun tekokuitumateriaaleihin upotettu mauton ja merkillinen majatalo, jossa oli vaikea tuntea oloaan kotoisaksi. Varsinkin kun rappukäytävässä odotti kylttejä, joissa varoitettiin talossa käytettävien kemikaalien aiheuttavan syöpää.

Tällä merkillisellä majatalolla oli kuitenkin yllättävän hyvin varustettu kuntosali, jonne suuntasin innokkaana heti lyhyen kaupunkikierroksen jälkeen. Jouduin kuitenkin nopeasti keskeyttämään yli-innokkaan iltaurheiluni ja säntäämään kamera kourassa läheiselle laiturille. Ulkona oli häkellyttävän kaunis sininen hetki juuri auringonlaskun jälkeen. Hetken aikaa koko maailma oli täysin sininen.

santa barbara

Sininen hetki Santa Barbaran Stearns Wharfilla

santa barbara

santa barbara

santa barbara

santa barbara

santa barbara

santa barbara

Paras asia Santa Barbarassa on kaunis ja pitkä rantabulevardi sekä sitä reunustavat käsittämättömän korkeat ja kapeat palmut. Niiden alla vaaleansinisessä Lacosten pikeepaidassa tallustellessani tunsin olevani kuin 90-luvun Santa Barbara -saippuasarjan huono näyttelijä. Muille Hollywood on viihdeteollisuuden kehto, minulle se on Santa Barbara (ja Sunset Beach).

Santa Barbaran pikavisiitin jälkeen oli enää yksi ajomatka jäljellä. Lähestulkoon tuhannen kilometrin autoilun jälkeen edessä oli vielä 88 mailia Los Angelesiin.

santa barbara

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s