Monipuolinen Miami

miami beach

miami beach

Miami on kuin iso säkki irtokarkkeja, täynnä erilaisia elämyksiä, yksi toistaan värikkäämpinä ja houkuttelevampina. Downtown antaa matkailijoille vilauksen espanjankielisten maahanmuuttajien arkeen, Bayside toimii porttina Biscayne Bay -lahdelle ja merelliseen Miamiin. Riehakkaan Miami Beachin puolella Ocean Drive -rantakatu ja sen värikäs art deco -arkkitehtuuri tarjoavat kauniin taustan välkkyville neon-valoille, vähäpukeisille ja erittäin hyväkuntoisille lenkkeilijöille sekä lukuisille ravintoloille, joista kaikuu kadulle asti Celia Cruz ja latinomusiikin lannelempeät rytmit. Varsinkin South Beach eli SoBe toimii nuorten, kauniiden ja uusrikkaiden leikkikenttänä.

Ocean Drive on täynnä ruotsalaisia blondeja, riehakkaita latinoja, tatuoituja pohkeita ja puolialastomia showtanssijoita. Ocean Drive on kuin Las Vegas, mutta rannalla. Loputtoman happy hourin kadun hauskin ja ehkä villein ravintola on The Clevelander, jossa voi musiikin ja valojen lisäksi nauttia tanssijoista ja massiivisista jäähilejuomista.

miami beach

The Clevelander ja ikuisen happy hourin välkkyvät valot

miami beach

Ocean Drive ja värikästä Art Deco -arkkitehtuuria iltahämärällä

miami

Miamin rauhallisempi puoli ja Biscayne Bay

miami beach

Ranta ja sen lähiseutu ovat kiistatta Miamin suurin vetonaula

miami beach

Latinotunnelma ja väli-Amerikan läheisyys ovat voimakkaasti läsnä kaikkialla Miamissa. Ilmassa leijuu grillilihan, chilin ja limen tuoksu ja kadut ovat täynnä vanhoja, upeasti entisöityjä autoja. Lähes kaikki paikalliset puhuvat espanjaa, osa ekslusiivisesti. Latinotunnelma on voimakkaimmillaan Española Way -kadulla, joka muuttuu iltaisin kävelykaduksi täynnä terassiravintoloita ja tunnelmallisia koristevaloja.

miami beachmiami beach avalon

miami beach

miami beach

miami beach

miami beach

miami beach

miami

miami

miami

Eläväinen Española Way

miami beach

miami

Miami koostuu lukuisista saarista, jotka ovat toisiinsa kytköksissä Causeway-moottoritiesiltojen kautta.

miami

bayside miamidowntown miami

Downtown Miami elää tällä hetkellä suuren muutoksen keskellä. Uusia pilvenpiirtäjiä nousee alueelle tiuhaan tahtiin ja aiemmin espanjankielisen enemmistön alueena vallinnut Downtown alkaa vastaanottaa enemmän ja enemmän varakkaita kaupunkiinmuuttajia. Alueella näkee silti yhä köyhempiä alueita. Sivukujat ovat täynnä pieniä kapakoita, joissa baaritiskit täyttyvät surullisista, yksinäisistä sieluista, jotka etsivät vastauksia turhiin kysymyksiin viskilasinsa pohjalta. Kaikki tuntuvat olevan matkalla jonnekin, vaikka harvalla tuntuu olevan selkeää tietoa määränpäästä.

downtown miami

downtown miami

miami

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s